Η Πύλη υλοποιήθηκε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Η Πύλη χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Μποδοσάκη Αρχική Σελίδα
Αρχική Σελίδα Πύλης Πληροφορίες Σχετικά με την Πύλη, τους Στόχους και τους Εταίρους Διακριτά Γνωστικά Θεματικά Πεδία για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Διακριτά και Αυτόνομα Πακέτα Εκπαιδευτικού Υλικού που σχετίζεται με μια ή περισσότερες Θεματικές Ενότητες Υλικό Εκπαιδευτικών: Προγράμματα και Δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν σε Σχολεία Συλλογή από  Ελληνικά και Διεθνή Κείμενα, Ιστοσελίδες, Πολυμέσα και Γλωσσάρια Όρων για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Ενημέρωση Κοινότητα Χρηστών/Ομάδες Συζητήσεων

Αρχή
Αναζήτηση
Προγράμματα
Δραστηριότητες
Λίστα Εκπαιδευτικών

Ξεχάσατε το Κωδικό σας?
Εγγραφή στη Πύλη!
 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Πιλοτική Λειτουργία
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

σε αυτόν το χώρο της Πύλης μπορείτε να βρείτε παιδαγωγικό υλικό που έχουν καταχωρήσει οι εγγεγραμμένοι χρήστες καθώς επίσης να καταχωρήσετε το δικό σας υλικό σε ψηφιακή μορφή. Δυνατότητα αποστολής υλικού έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί και γενικότερα όσοι ασχολούνται με την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και επιθυμούν να παρουσιαστεί η δουλειά τους μέσα από αυτή την Πύλη.

 Αν θέλετε να αναζητήσετε το υλικό που έχουν καταχωρήσει άλλοι χρήστες, μπορείτε να πατήσετε από την αριστερή στήλη τις επιλογές ‘Προγράμματα’ ή ‘Δραστηριότητες’. Αν ψάχνετε να βρείτε συγκεκριμένο υλικό (π.χ. για μια συγκεκριμένη θεματική ενότητα) σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό ‘Αναζήτηση’. Αν πάλι θέλετε να δείτε ποιοι εκπαιδευτικοί έχουν συμβάλει με την καταχώρηση του υλικού τους πατήστε ‘Λίστα Εκπαιδευτικών’.

 Αν θέλετε να καταχωρήσετε δικό σας υλικό, πρέπει πρώτα να κάνετε αίτηση εγγραφής στην Πύλη ως χρήστης μέσα από την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.

  Αν έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή σας (δείτε το σχετικό μήνυμα που θα φτάσει στο e-mail σας), μπορείτε να συνδεθείτε (Login) στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, και να καταχωρήσετε το υλικό σας. Η σύνδεση γίνεται γράφοντας στη ‘Σύνδεση Χρήστη’ το Username (Όνομα χρήστη) και το Password (Κωδικό) που έχετε επιλέξει.

Μπορείτε λοιπόν να μας στείλετε τη συνοπτική περιγραφή ενός προγράμματος ΠΕ ή ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν είτε στο πλαίσιο ενός προγράμματος ΠΕ, είτε στο πλαίσιο του εμπλουτισμού ενός συγκεκριμένου μαθήματος (π.χ. Γλώσσα, Γεωγραφία κ.ά.).
 
Αν έχετε απορίες ή ερωτήσεις, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@env-edu.gr
 
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας. Καλή συνέχεια!
Πύλη Παιδαγωγικού Υλικού Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστήμιο Αιγαίου