Η Πύλη υλοποιήθηκε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Η Πύλη χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Μποδοσάκη Αρχική Σελίδα
Αρχική Σελίδα Πύλης Πληροφορίες Σχετικά με την Πύλη, τους Στόχους και τους Εταίρους Διακριτά Γνωστικά Θεματικά Πεδία για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Διακριτά και Αυτόνομα Πακέτα Εκπαιδευτικού Υλικού που σχετίζεται με μια ή περισσότερες Θεματικές Ενότητες Υλικό Εκπαιδευτικών: Προγράμματα και Δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν σε Σχολεία Συλλογή από  Ελληνικά και Διεθνή Κείμενα, Ιστοσελίδες, Πολυμέσα και Γλωσσάρια Όρων για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Ενημέρωση Κοινότητα Χρηστών/Ομάδες Συζητήσεων

Αρχείο
Δελτία Τύπου
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Όλες οι Κατηγορίες

Ξεχάσατε το Κωδικό σας?
Εγγραφή στη Πύλη!
 
 
Προκήρυξη Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην ΄Περιβαλλοντική Εκπαίδευση' - Πανεπιστήμιο Αθηνών
30/03/2009

Προκηρύχθηκε η κατεύθυνση μεταπτυχιακών σπουδών "Περιβαλλοντική Εκπαίδευση" για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 στο πλαίσιο του ΠΜΣ "Θεωρία, Πράξη και Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου" που λειτουργεί στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης σε αυτή έχουν όλοι οι πτυχιούχοι Τμημάτων που καταρτίζουν εκπαιδευτικούς για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν σχετική αίτηση και τα υποβαλλόμενα δικαιολογητικά έως την Παρασκευή 10 Απριλίου 2009 και από τη Δευτέρα 27 Απριλίου έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου 2009, ώρες 10.30-13.00, στη Γραμματεία του ΠΜΣ (Εργαστήριο Πειραματικής Παιδαγωγικής, γρ. 547, κτήριο Φιλοσοφικής Σχολής, 5ος όροφος).

Πληροφορίες στο τηλ. 210-727.7591 και στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (http://www.ceed.uoa.gr).

Επισυνάπτεται η προκήρυξη.
what makes people cheat read women that cheat with married men


Δείτε Σχετικό Αρχείο
Πύλη Παιδαγωγικού Υλικού Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστήμιο Αιγαίου