Η Πύλη υλοποιήθηκε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Η Πύλη χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Μποδοσάκη Αρχική Σελίδα
Αρχική Σελίδα Πύλης Πληροφορίες Σχετικά με την Πύλη, τους Στόχους και τους Εταίρους Διακριτά Γνωστικά Θεματικά Πεδία για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Διακριτά και Αυτόνομα Πακέτα Εκπαιδευτικού Υλικού που σχετίζεται με μια ή περισσότερες Θεματικές Ενότητες Υλικό Εκπαιδευτικών: Προγράμματα και Δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν σε Σχολεία Συλλογή από  Ελληνικά και Διεθνή Κείμενα, Ιστοσελίδες, Πολυμέσα και Γλωσσάρια Όρων για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Ενημέρωση Κοινότητα Χρηστών/Ομάδες Συζητήσεων

Αρχείο
Δελτία Τύπου
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Όλες οι Κατηγορίες

Ξεχάσατε το Κωδικό σας?
Εγγραφή στη Πύλη!


Συμμετοχή των ΚΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας στην 8η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
03/05/2011

Τα Κ.Π.Ε. της Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχουν και φέτος στην 8η Διεθνή Έκθεση Βιβλιου Θεσσαλονίκης, 5 με 8 Μαϊου 2011, η οποία είναι αφιερωμένη στο εκπαιδευτικό βιβλίο με θεματική έκθεση και ένα διεθνές συνέδριο «Βιβλίο και εκπαίδευση. Τι πρέπει ν’ αλλάξει;».

Είναι γνωστό πως τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της περιφέρειάς μας, αναπτύσσουν πλούσια εκδοτική δράση με παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού το οποίο στοχεύει στην προαγωγή της Εκπαίδευσης για την αειφορία και στην ανάδειξη της σημασίας του ενεργού πολίτη για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου, αειφόρου μέλλοντος.

Στο πλαίσιο της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου οργανώνουν εκδήλωση το Σάββατο 7 Μαϊου 2011, 10 π.μ - 13.00 μ.μ, στο Περίπτερο 13 της Έκθεσης με σκοπό την προβολή και δημοσιοποίηση του εκδοτικού τους έργου. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
Α. 10.00 – 11.00: Ξενάγηση στο περίπτερο των ΚΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας (σταντ 13-14 του περιπτέρου 13)
Β. 11.00 – 12.00: Παρουσίαση των εκδόσεων των ΚΠΕ από εκπροσώπους των Παιδαγωγικών τους Ομάδων (Αίθουσα παρουσιάσεων περιπτέρου 13)
Γ. 12.00 – 13.00: Στρογγυλό τραπέζι με θέμα: “Βιβλίο και Περιβαλλοντική Αγωγή”. Εισηγητές – συντονιστές: Πολυξένη Ράγκου, Λέκτορας Περιβαλλοντικής Αγωγής του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλλοντος του Α.Π.Θ., Σχίζα Κωνσταντίνα, Δρ. Περιβαλλοντικής Αγωγής, Φυσικός και Δρ. Αγγελίδης Ζήσης, Υπεύθυνος του ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού. ( Αίθουσα παρουσιάσεων περιπτέρου 13)

Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη.

Ο Υπεύθυνος του Κ.Π.Ε. Ελευθερίου-Κορδελιού
και Πρόεδρος της ΣΕΚΠΕ
Δρ. Ζήσης Αγγελίδης
my girlfriend cheated on me with my best friend click why do men cheat on their girlfriends


Πύλη Παιδαγωγικού Υλικού Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστήμιο Αιγαίου