Η Πύλη υλοποιήθηκε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Η Πύλη χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Μποδοσάκη Αρχική Σελίδα
Αρχική Σελίδα Πύλης Πληροφορίες Σχετικά με την Πύλη, τους Στόχους και τους Εταίρους Διακριτά Γνωστικά Θεματικά Πεδία για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Διακριτά και Αυτόνομα Πακέτα Εκπαιδευτικού Υλικού που σχετίζεται με μια ή περισσότερες Θεματικές Ενότητες Υλικό Εκπαιδευτικών: Προγράμματα και Δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν σε Σχολεία Συλλογή από  Ελληνικά και Διεθνή Κείμενα, Ιστοσελίδες, Πολυμέσα και Γλωσσάρια Όρων για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Ενημέρωση Κοινότητα Χρηστών/Ομάδες Συζητήσεων

Αρχείο
Δελτία Τύπου
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Όλες οι Κατηγορίες

Ξεχάσατε το Κωδικό σας?
Εγγραφή στη Πύλη!
 
 
Ενεργειακές Γειτονιές 2: Διαγωνισμός ταινίας μηκρού μήκους
11/06/2012

Κάλεσμα για υποβολή συμμετοχών:

Στείλτε μας την ταινία μικρού μήκους σας!

Στο πλαίσιο του έργου Ενεργειακές Γειτονιές2 ξεκινά ένας Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους. Οι Ενεργειακές Γειτονίες2 είναι ένα έργο του Προγράμματος «Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το οποίο προωθεί την εξοικονόμηση ενέργειας στα νοικοκυριά και την προστασία του κλίματος στην Ευρώπη.  

Στείλτε μας την μικρού μήκους ταινία σας! Από όλες τις συμμετοχές, η Ομάδα Έργου των Ενεργειακών Γειτονιών2 θα διαλέξει τη νικήτρια ταινία.

Ο Διαγωνισμός:  

Αναζητούνται ταινίες μικρού μήκους με θέμα την κλιματική αλλαγή και την εξοικονόμηση ενέργειας στα νοικοκυριά. Τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας για την προστασία του κλίματος; Πώς επηρεάζει το περιβάλλον ο τρόπος ζωής μας; Πώς μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια στο σπίτι; Γιατί πρέπει να δραστηριοποιηθούμε; Δημιουργικά, σοβαρά, αστεία, πρωτότυπα – τα πάντα είναι ευπρόσδεκτα!  

Προθεσμία αποστολής της ταινίας: 18 Σεπτεμβρίου 2012 – Ανυπομονούμε για τη συμμετοχή σας!

Έπαθλο:

Ο νικητής του διαγωνισμού Ταινίας Μικρού Μήκους των Ενεργειακών Γειτονιών2 θα λάβει 2.000 € – ως χρηματικό έπαθλο.

 

Οδηγίες:

Ύφος: Όλες οι τεχνοτροπίες είναι ευπρόσδεκτες: πειραματικό, ντοκιμαντέρ, κινούμενα σχέδια, φαντασίας …

Δικαίωμα συμμετοχής: Όλοι (σπουδαστές κινηματογράφου, επαγγελματίες, ερασιτέχνες κλπ.) στην Ευρώπη είναι ευπρόσδεκτοι να στείλουν τις ταινίες τους.  

Διάρκεια: Η διάρκεια της ταινίας πρέπει να είναι πάνω από 20 δευτερόλεπτα και κάτω από 5 λεπτά.

Υποβολή αντιγράφων: Σε DVD. Τα αντίγραφα που θα υποβληθούν δεν επιστρέφονται.

Γλώσσα: Η ταινία θα προβληθεί σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, οπότε προτιμούνταιταινίες χωρίς λόγια. Εάν ο λόγος είναι σημαντικός για την ταινία σας και δενείναι στα Αγγλικά, θα πρέπει να βάλετε Αγγλικούς υπότιτλους.

Αίτηση συμμετοχής: Μαζί με το αντίγραφο προβολής, παρακαλούμε στείλτε μας συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την αίτηση συμμετοχής σας (επισυνάπτεται). Αποδεκτές θα γίνουν μόνο οι ολοκληρωμένες συμμετοχές (ταινία και αίτηση συμμετοχής).

Παρακαλούμε στείλτε την ταινία σας και την αίτησησυμμετοχής στο: 

Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ),

19ο χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος, 19009, Πικέρμι Αττικής

Τμήμα Εκπαίδευσης

 

Επικοινωνία:  

Γ. Βεζυργιάννη  210-6603267 (πρωί)  gvezir@cres.gr

Ε. Μαύρου  210-6603295 (απόγιευμα)  emavrou@cres.gr

                    



Δείτε Σχετικό Αρχείο
Πύλη Παιδαγωγικού Υλικού Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστήμιο Αιγαίου