Η Πύλη υλοποιήθηκε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Η Πύλη χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Μποδοσάκη Αρχική Σελίδα
Αρχική Σελίδα Πύλης Πληροφορίες Σχετικά με την Πύλη, τους Στόχους και τους Εταίρους Διακριτά Γνωστικά Θεματικά Πεδία για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Διακριτά και Αυτόνομα Πακέτα Εκπαιδευτικού Υλικού που σχετίζεται με μια ή περισσότερες Θεματικές Ενότητες Υλικό Εκπαιδευτικών: Προγράμματα και Δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν σε Σχολεία Συλλογή από  Ελληνικά και Διεθνή Κείμενα, Ιστοσελίδες, Πολυμέσα και Γλωσσάρια Όρων για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Ενημέρωση Κοινότητα Χρηστών/Ομάδες Συζητήσεων

Αρχείο
Δελτία Τύπου
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Όλες οι Κατηγορίες

Ξεχάσατε το Κωδικό σας?
Εγγραφή στη Πύλη!


ΚΑΠΕ - Διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα την Ηλιακή Ενέργεια
09/04/2012

Διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα την Ηλιακή Ενέργεια
 
Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) στο πλαίσιο του έργου “10ACTION”, διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές δημοτικών σχολείων με θέμα την Ηλιακή Ενέργεια. Στόχος του έργου, που συντονίζει το πολυτεχνείο της Μαδρίτης (UPM), και συμμετέχουν οργανισμοί από 5 Ευρωπαϊκές χώρες, είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και έμμεσα των οικογενειών τους σχετικά με ενεργειακά - περιβαλλοντικά ζητήματα και η βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς τους.
 
Θέμα του διαγωνισμού
Το θέμα του διαγωνισμού είναι η παρουσίαση και η ανάδειξη της ηλιακής ενέργειας. Το θέμα μπορεί να απεικονιστεί με πολλούς τρόπους, οι μαθητές στη ζωγραφιά τους μπορούν να ζωγραφίσουν τον ήλιο, την ενέργεια που στέλνει καθημερινά στον πλανήτη μας, αλλά και τρόπους εκμετάλλευσης της ηλιακής ενέργειας όπως είναι για παράδειγμα τα φωτοβολταικά συστήματα.

Ενδεικτικές ζωγραφιές μαθητώνμπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.
 
Βραβεία
 
Οι 3 νικητές της χώρας μας θα κερδίσουν χρηματικά βραβεία των 600, 300 και 150 ευρώ. Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Μαδρίτη μαζί με τον κηδεμόνα του.

Λήξη διαγωνισμού: 20 Μαΐου 2012

 
Μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα διοργανωθεί έκθεση στη χώρα μας όπου θα παρουσιαστούν όλα τα έργα των μαθητών.
 
Τις ζωγραφιές μπορείτε να μας τις στείλετε ταχυδρομικώς στην παρακάτω διεύθυνση:

Κέντρο Ανανεώσιμων  Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας
19ο χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος, 19009 Πικέρμι Αττικής
Για το διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα την ηλιακή ενέργεια.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.
 

what makes people cheat sledaddicts.com women that cheat with married men


Πύλη Παιδαγωγικού Υλικού Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστήμιο Αιγαίου