Η Πύλη υλοποιήθηκε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Η Πύλη χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Μποδοσάκη Αρχική Σελίδα
Αρχική Σελίδα Πύλης Πληροφορίες Σχετικά με την Πύλη, τους Στόχους και τους Εταίρους Διακριτά Γνωστικά Θεματικά Πεδία για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Διακριτά και Αυτόνομα Πακέτα Εκπαιδευτικού Υλικού που σχετίζεται με μια ή περισσότερες Θεματικές Ενότητες Υλικό Εκπαιδευτικών: Προγράμματα και Δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν σε Σχολεία Συλλογή από  Ελληνικά και Διεθνή Κείμενα, Ιστοσελίδες, Πολυμέσα και Γλωσσάρια Όρων για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Ενημέρωση Κοινότητα Χρηστών/Ομάδες Συζητήσεων

Αρχείο
Δελτία Τύπου
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Όλες οι Κατηγορίες

Ξεχάσατε το Κωδικό σας?
Εγγραφή στη Πύλη!


Πανεπιστήμιο Αθηνών: Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση
16/04/2013

Ανακοινώθηκε η νέα προκήρυξη της κατεύθυνσης σπουδών "Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη" του ΠΜΣ του Τμήματος Φ.Π.Ψ. της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με έναρξη λειτουργίας το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημ. έτους 2013-2014.

Η προκήρυξη απευθύνεται σε πτυχιούχους όλων των Τμημάτων που καταρτίζουν εκπαιδευτικούς για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Περιλαμβάνει όλες τις προυποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής, καθώς και στοιχεία για τη λειτουργία και το πρόγραμμα σπουδών της Κατεύθυνσης.

Σημαντικό είναι ότι το ΠΜΣ, ανταποκρινόμενο στις ειδικές συνθήκες της παρούσας κατάστασης και επιδιώκοντας να ανοίξει τις πόρτες του σε όσο το δυνατόν περισσότερους από αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη στο χώρο της εκπαίδευσης γενικά και της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ειδικότερα, προβλέπει και προωθεί μια σειρά από υποτροφίες, που αφορούν σε σημαντική μείωση διδάκτρων, για μεγάλο αριθμό μεταπτυχιακών φοιτητών, βάσει είτε της επίδοσής τους είτε/και άλλων, κοινωνικοοικονομικών, κριτηρίων.


Δείτε Σχετικό Αρχείο
Πύλη Παιδαγωγικού Υλικού Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστήμιο Αιγαίου